Kapı Üstü DOOR Hava Perdeleri

30 kw’a kadar elektrikli ısıtıcı kapasitesi

5 Metreye Kadar Montaj Yüksekliği Kabiliyeti

Elektirikli ısıtıcılı, Sulu ısıtıcılı ve Isıtıcısız Modeller

Talep Üzerine Renk Alternatifleri

0,8-2,5 metre ARASI Cihaz genişliği seçenekleri

Açıklama

Tasarım
PRIME DOOR hava perdeleri, etkin tasarım metotlarının kullanılması ve yenilikçi ürün tasarımının getirdiği avantaj sayesinde 17 cm gibi ince bir cihaz yüksekliğine ve etkileyici bir tasarıma sahiptir. PRIME DOOR serisi hava perdesinin emiş menfezi, ürünün modern tasarımı ile cihazın üst kısmında konumlandırılmıştır. Ayarlanabilir üfleme menfezi, oluşan hava bariyerinin ihtiyaç duyulması halinde daha hassas bir açı ile yönlendirilmesini sağlamaktadır. Ürünün içerisinde kullanılan 140 mm çapındaki çapraz akışlı (cross flow) fan, yüksek hava debisi ve 5 metreye ulaşan yüksek üfleme mesafesi (montaj yüksekliği) kabiliyetini beraberinde getirmektedir. Üstün tasarımı ile sökülebilir emiş menfezi, kolay temizlik ve bakım imkanı sağlamaktadır.

Kalite
PRIME DOOR hava perdelerinin her bir komponenti yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Sac gövdesi elektrostatik toz boyama prosesi ile boyanan PRIME serisinin korozyona ve ısıya karşı dayanımı en yüksek seviyededir. PRIME DOOR hava perdeleri uzun ömürlü malzeme ve mekanik özellikleri ile sağlam bir yapıya sahiptir. İç mekanlarınızın uzun yıllar boyunca hem işlevsel hem de görsel olarak tamamlayıcı unsuru olarak kalacaktır. Yüksek sıcaklığa dayanıklı termoplastik malzemeden imal edilmiş olan çapraz akışlı (cross flow) fan, yüksek mukavemete ve isiya dayanıklı bir yapıya sahiptir. 140 mm çapındaki fanı tahrik eden motorların, 6 kademeli AC motor ve enerji verimli oransal EC motor alternatifleri bulunmaktadır.

Enerji
PRIME DOOR Hava Perdelerinin 6 kademeli AC motor ve enerji verimli oransal EC motor alternatifleri bulunmaktadır. Tercih edilen model ve kontrol kumandası opsiyonuna göre 6 fan hızına ve 3 elektrikli Isıtıcı kademesine sahiptir. Mekanik veya Dijital Termostatlı kumanda seçenekleri mevcuttur. Dijital Termostatlı kumanda üzerinden tayin edilen otomatik çalışma seçenekleri hava perdesinin ihtiyaca uygun çalışmasını sağlayarak cihazın enerji verimliliğini arttırır. Özellikle EC motor opsiyonu ile yeni nesil enerji verimli motorların %0 – %100 aralığında hız seçenekleri sunması, ihtiyaç kontrolünün daha verimli yönetilmesine yardımcı olur.

TEPE